BREAKING NEWS

Sunday, December 27, 2015

Cara setting COD ghost pada DirectX 10

Bagaimana cara agar Call of Duty: Ghosts berjalan di Directx10 graphic card

Cara setting COD ghost pada DirectX 10 - Banyak yang memberikan informasi bahwa memang COD ini sebaiknya berjalan pada directx11, namun bagi anda yang hanya bisa menjalankan directx 10 jangan khawatir beberapa forum luar banyak yang memberikan trik cara mengatasinya yaitu Cara setting COD ghost pada DirectX 10 , sehingga anda bisa merasakan game yang full grafik yang sangat mantap dan terlihat real ini.

Cara setting COD ghost pada DirectX 10

Baca Juga :
Cara membuat GTA IV Smooth dan tidak ada Texture pop-in
Cara mengatasi Fix Origin is currently not running di The sims 4

Seperti yg kita ketahui, Call of Duty: Ghost hanya bisa berjalan pada Directx11 graphic card, tetapi ada sedikit trik untuk membuat game berjalan di directx10 graphic card, tetapi dengan framerate/ fps yg sangat rendah, antara 1-3 FPS per detik (sama saja tidak bisa buat maen ni hehe). Tapi siapa tau agan mau mencobanya, ini caranya:

1. Download and instal Windows SDK for Windows 8 (bisa juga buat yg pake windows 7)

2. Setelah menginstal SDK, masuk ke folder windows system32 ( C:\Windows\System32 ), find and run dxcpl.exe

3. In the "Scope" section of the window, click on the "Edit List..." button and enter the location of your Call Of Duty : Ghosts executable ( iw6sp64_ship.exe ), then press the "Add" button and the "Ok" button

4. In the "Device Settings" section of the window, set the "Feature level limit" to "11_0" and be sure to check "Force WARP"

5. Klik Aplly/OK dan selesai. Sekarang kamu bisa mulai gamenya, tetapi kemungkinan tidak bisa buat maen, ini karena SUPER ULTRA LOW FRAMERATE hehehe

Other Information:
1.1 You can install Windows SDK for Windows 8 without .NET Framework 4.5. If you have .NET Framework 4.0 that will do just fine.
1.2 I've let all the main features to install.
5.1 If you have less then 6GB RAM, be sure to install the RAM Fix / Memory Fix patch, to be able to start the game with less than 6GB RAM.

Friday, December 25, 2015

Cara membuat GTA IV Smooth dan tidak ada Texture pop-in

Tutorial ini dari agan hazeed

Minimum Sytem Requirements GTA IV :
CPU : Intel Core 2 Duo 1.8GHz, AMD Athlon X2 64 2.4GHz
CPU Speed : 1.8 GHz
RAM : 1 GB for Windows XP / 1.5 GB for Windows Vista)
OS : Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3 / Windows 7
Video Card : 256MB NVIDIA 7900+ / 256MB ATI X1900+
Sound Card : Yes
Free Disk Space : 16 GB



Pastikan setting in-game nya dah low semua, res 800x600 dahulu, no vsync, kalo ada yg bisa di off, bikin off dulu biar mantap.. Viem distance nya 45-60 + Detail distance 70-80 + Vechile density 5-15, aspect ratio nya bikin auto

Pakai CommandLine


ini cara paling efektif buat ngurangin lag/patah patah/dll.. cara nya?
Untuk pengguna GTA IV on Steam
-Buka Library Game
-Klik kanan pada GTA IV nya > properties > Set launch options
-Atur sendiri deh
Untuk pengguna GTA IV non-steam
-Buka file lokasi GTA IV tersebut biasanya di C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV
-Buat file .txt dengan nama CommandLine
-buka file tersebut dan atur sendiri setting nya

Agan bisa kasih settingan sendiri pake code dibawah nih, untuk FAQ cek paling bawah ya gan

==== [ Global ] ====
-adapter: Use the specified screen adapter number <zero-based>
-disableimposters: Turn of the imposter rendering for vehicles
-noBlockOnLostFocus: Don't block the window update when it loses focus.

==== [AUDIO] ====
-fullspecaudio: Force high-end CPU audio footprint
-minspecaudio: Force low-end CPU audio footprint

==== [GLOBAL] ====
-benchmark: Determines if we run the benchmark immediately
-safemode: Sets graphics setting to lowest setting

==== [GRAPHICS] ====
-forcehighqualitymirrors: Enable 64 bit mirrors
-forcer2vb: force r2vb
-frameLimit: number of frames to limit game to
-framelockinwindow: Force framelock to work even in a window <works best with 60Hz monitor refresh>
-fullscreen: Force fullscreen mode
-gpucount: Lets you manually set the GPU count if query fails
-height: Set height of main render window <default is 480>
-managed: Use D3D runtime managed resources
-nominimize: Disables the ability to restore the game from minimize and changing resolutions - Reduces System Memory Footprint
-norestrictions: Do not limit graphics settings
-noswapdelay: Disable sleep delay before Present <disable fix for hard Present stalls>
-novblank: Disable wait for vblank
-refreshrate: Set refresh rate of main render window
-stereo: Set game to support stereo rendering mode
-unmanaged: Use application managed resources
-width: Set width of main render window <default is 640>
-windowed: Force windowed mode

==== [INPUT] ====
-usedirectinput: Allow DirectInput alongside XInput support.

==== [MEMORY] ====
-availablevidmem: Percentage of available video memory
-memrestrict: Set the restriction the amount of available memory for managed resources
-no_3GB: Disable 32bit OS with /3GB
-nomemrestrict: Do not restrict the amount of available memory for managed resources
-noprecache: Do not precache resources
-percentvidmem: Percentage of video memory to make available to GTA
-reserve: Amount of memory to set aside for other applications
-reservedApp: Amount of memory to leave available within application space

==== [QUALITY SETTINGS] ====
-autoconfig: Automatically adjust quality setting to maintain desired frame rate <15-120>
-detailquality: Set detail distance <0-99>
-renderquality: Set anisotropic filtering <0-4>
-shadowdensity: Set the number of lights that cast shadows
-shadowquality: Set the shadow quality <0-4>
-texturequality: Set texture quality <0-2>
-viewdistance: Set LOD view distance <0-99>

==== [TIME] ====
-notimefix: Disable Time Fix
Sumber

FAQ
Q = Commandline/Launch options ga work ?
Answer =

Q = Kalo agan sendiri command line nya gimana?
A = -memrestrict 943718400 -norestrictions -percentvidmem 100 -reservedApp 0 -novblank < sudah pas buat ane dan cocok buat yg ada masalah ama texture  
Q = cara tau angka memrestrict nya gmn gan?
A = (Vram agan) x 1024 x 1024 , contoh : vram nya 512mb lalu 512x1024x1024 = 536870912, jadi yang agan gunakan "-memrestrict 536870912" no kutip
Jangan ampe bertabrakan gan misalnya ada code memrestrict trus ada nomemrestrict juga

Matikan Services:

Nah ini juga bisa bikin GTA IV lancar gan 
Tutorial
1.Buka run
2.ketik msconfig
3.buka bagian tab services
4.cari [b]Windows Event Log + Windows Event Collector[b]
5.dah ketemu dua duanya? uncheck aja abis itu  

Q = Lah kok ane ga bisa kehubung ke internet?
A = Nyalain lagi services nya gan  

Tidak hanya itu aja, agan juga kalo bsa matiin services windows yang tidak digunakan  agan bsa cari kegunaan services nya di internet


Mod FPS Booster

Mod ini juga bisa ngurangin lag , udah tested ama ane tenang aja 
Download aja mod nya di > Sini cara install nya mudah
1.Back up dahulu file original nya 
2.Replace file itu ke folder GTA IV agan
Enjoy

Thursday, December 24, 2015

Cara Multiplayer/LAN Shogun Total War 2 with Cracked Installer FairLighT v1

Cara Multiplayer/LAN Shogun Total War 2 with Cracked Installer FairLighT v1  - Bagi para gamers yang ingin dan bosan dengan memainkan game strategi ini dengan sendirian anda bisa menggunakan fitur multiplayer dengan komputer teman anda dengan menggunakan LAN, agar lebih seru dan menantang. Sebenarnya langkah -langkah Cara Multiplayer/LAN Shogun Total War 2 with Cracked Installer FairLighT v1  Cukup mudah, dan yang Pertama anda tidak perlu instal ulang untuk ke versi Fairlight 2 di client WINXP sudah ada TWS2  (FLT v1, NON MOD)
Anda tinggal install/copy replace

Cara Multiplayer/LAN Shogun Total War 2 with Cracked Installer FairLighT v1


1. Pertama Steam-->update steam-->update platform steam-->Create new Acc-->Logout
2. Selanjutnya Unrar-->Copy and Replace "smartsteam* ke steam folder dan jlnkan melalui
Smartsteam.exe
3. Unrar-->Copy and Replace "Patch Multiplayer/LAN* ke folder TWS2
4. Klik run Shogun2.exe (kl sukses nanti muncul steam engine d intro movie)
5. Selanjutnya lalu ke menu multiplayer pilih local network-->host
6. Komputer yang lainn tinggal anda join

have fun

* installer na kudu versi FLT belum di coba pake Phoenix atau yang lain
from ::it's Vikcs

Baca Juga :
Cara Unlock SLI MODE di Fallout 4

Cara mengatasi blank hitam atau crash pada Fallout 4 dan bahasa rusia
Cara mengatasi LAG GTA V

Tuesday, December 22, 2015

Cara suntik Steam untuk FIFA 2016 agar bisa bermain online

Cara suntik Steam untuk FIFA 2016 agar bisa bermain online - Untuk yang malas mendownload langsung di steam, mungkin karena kecepatan internet yang lambat dan bisa menyebabkan error, ada solsi untuk mengatasinya seperti halnya dengan game GTA V, yaitu dengan menyuntikkan file game bajakan dengan steam akunn anda. dengan tutorial berikut ini :

Cara suntik Steam untuk FIFA 2016 agar bisa bermain online



Cara suntik Steam untuk FIFA 2016 agar bisa bermain online


1. Pertama anda Extract atau instal pada Tempat HDD yang diinginkan untuk menaruh Gamenya ( jangan di crack )
2. Selanjutnya Jalankan Origin + Login Bentar
3. Lalu Download FIFA 16 Di Origin
4. Biarkan terlebih dahulu agar Jalan sedikit, Lalu anda Pause + Exit Origin
5. Copy / Cut Semua File FIFA 16 yang tadi sudah Di Download Ke Folder Downloadnya Origin
6. Jalankan Origin --> Nanti akan di Verify File jika anda Berhasil
7. Play

Baca juga :
Cara setting GTA V agar tidak patah dan Crash pada GTA 5
Cara mengatasi error msvcr100.dll is mising pada Game PC
Mempertajam grafik Assasin Creed Syndicate dengan SweetFX

Sekian Cara suntik Steam untuk FIFA 2016 agar bisa bermain online  jika ada pertanyaan silahkan berkomentar, jika sudah ta silahkan berbagi informasi karena disini kita bisa saling diskusi sesama gamer hehehe.

Sunday, December 20, 2015

DIRT Rally ( 9 DVD )


ABOUT THE GAME

Built by Codemasters and road tested over 60 million miles by the DiRT community, DiRT Rally is the ultimate rally experience. It captures the essence of what makes rally unique like no other game – that sense of trying to remain in control of your emotions, as you hurtle along dangerous, undulating roads at breakneck speed, aiming to squeeze everything out of your car whilst knowing that one crash could irreparably harm your stage time.



Every stage tests you differently, as you race on the edge of control across varying surfaces in a range of environments such as snow, ice, tarmac and dirt and as you tackle a variety of weather types. As the car suffers attrition, you need to account for mechanical damage whilst your dedicated rally team tries to keep you competitive with time-limited repairs. Stages string together and each rally becomes a marathon-like test of concentration and skill as you trust in your co-driver, chasing that ever-elusive perfect run.

DiRT Rally also includes officially licensed World Rallycross content, allowing you to experience the breathless, high-speed thrills of some of the world’s fastest off-road cars as you trade paint with other drivers at some of the series best-loved circuits, in both singleplayer and high-intensity multiplayer races.

• ICONIC RALLY CARS – Rally is about having the right tools, the right strategy and the right team. DiRT Rally has all of those. It boasts 39 of the most iconic and relevant cars from yesteryear through to modern day, representing the cars that the players want, and the ones that make the most sense for the surfaces they race on.

FEATURES

• ICONIC RALLY CARS – Rally is about having the right tools, the right strategy and the right team. DiRT Rally has all of those. It boasts 39 of the most iconic and relevant cars from yesteryear through to modern day, representing the cars that the players want, and the ones that make the most sense for the surfaces they race on.

• SIX MASSIVE RALLIES WITH OVER 70 STAGES – Winding paths through forests, death defying drops off hillsides and narrow mountain paths are what this is all about, it’s you and your car versus the road ahead. Head to the muddy paths of Wales, the dusty trails of Greece and the icy tarmac of Monte Carlo. Take on the legendary hillclimb of Pikes Peak, the snowy thrills of Sweden, and the epic scenery of Finland. DiRT Rally has the iconic locations to test your nerve and delight your senses.

• OFFICIAL FIA WORLD RALLYCROSS CONTENT – Race at the Lydden Hill, Holjes and Hell tracks in six of the fastest off-road cars and take on your friends in high intensity, bumper-to-bumper multiplayer racing.

• UPGRADES, REPAIRS, SETUP AND TUNING – DiRT Rally delivers depth in areas beyond driving – elements such as repairs, upgrades, and setup & tuning add a rich and strategic dimension to your rally experience.

• CHALLENGING, UNCOMPROMISING HANDLING MODEL – To take off-road racing to a level of realism not reached before, Codemasters has completely rebuilt the physical simulation for DIRT Rally. To adequately capture how it feels to race across changing surfaces, the Codemasters team has created brand new models for differential, suspension, engine mapping and turbo modelling. Codemasters has also modelled the way in which loose surfaces collect under the wheels during lateral sliding, creating a completely new feel to sliding around corners. This new physical simulation conveys the character of the compelling selection of cars as well as conveying the nuances of the game’s high fidelity racing surfaces.

• TEAM MANAGEMENT – Hire and fire your crew members each of whom which will have different skills, improving repair times for different parts of the car. Teach them new skills as they gain experience and work together as a team to improve your performance in events.

• RACENET LEAGUE SUPPORT – Get together with friends and run your very own racing league. Join or create unlimited leagues and run them how and when you want.

• DAILY, WEEKLY AND MONTHLY RACENET CHALLENGES – It’s you versus the entire DiRT community in a series of one-day, week-long and month-long challenges to earn in-game credits to improve your car and team.

Title: DiRT Rally
Genre: Racing, Simulation, Sports
Developer: Codemasters Racing Studio
Publisher: Codemasters
Release Date: 7 Dec, 2015





System Requirements Dirt Rally


Minimum:
OS: Windows 7 or Windows 8
Processor: AMD Athlon x2 Dual Core or Intel Core 2 Duo Processor @ 2.4Ghz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: AMD HD5450 or Nvidia GT430 or Intel HD4000 with 1GB of VRAM (DirectX 11 graphics card required)
DirectX: Version 11
Storage: 35 GB available space
Sound Card: DirectX Compatible soundcard
Additional Notes: Supported Graphics Cards: AMD HD5000 Series, HD6000 Series, HD7000 Series, R7 Series, R9 Series Nvidia GTX400 Series, GTX500 Series, GTX600 Series, GTX700 Series, GTX900 Series Intel HD4000 Series, HD5000 Series

Recommended:
OS: Windows 7 or Windows 8
Processor: AMD FX-8150 or Intel Core i5 4670K
Memory: 8 GB RAM
Graphics: AMD R9 290 or Nvidia GTX780
DirectX: Version 11
Storage: 35 GB available space
Sound Card: Direct X compatible soundcard

Saturday, December 19, 2015

Cara mengatasi mising companion pada Fall OutNew Vegas

Cara mengatasi mising companion pada Fall OutNew Vegas - Bagi anda yang ketinggalan atau hilang pada mising companion di dalam game Fall OutNew Vegas, yang tidak tahu ada di mana,anda bisa mengikuti dan menambahkan kode berikut ini agar bisa mendapatkannya dengan mudah dengan langkah Cara mengatasi mising companion pada Fall OutNew Vegas berikut ini :

Cara mengatasi mising companion pada Fall OutNew Vegas

Readmore :
Langkah-langkah Instalasi The Sims 4 versi Pak Tani
Cara mengatasi Game tidak jalan dan runtime,error, initialize error .dll pada setiap Game yang Di instal ulang
Cara mengatasi "unable start Origin is Currently Running" pada The Sims 4

pertama anda buka console [~]
lalu anda ketik
prid idfollower [teken enter]
moveto player [teken enter]
[~]

id follower diganti dengan kode dibawah, sesuai dengan follower yang hilang
Veronica - 000e32a9
Arcade - 0010d8eb
Boone - 0096bce
Lily - 0013d830
Raul - 000e6105
Cass - 00135f19
ED-E (normal) - 001732d1
ED-E (Brotherhood of Steel upgrade) - 001732CF
ED-E (Follower upgrade) - 001732D0
Rex - 0010d8df

ex: si boone ngibrit tidak tahu kemana
prid 0096bce
moveto player

Selamat, companionnya langsung muncul dihadapan anda, jangan lupa langsung anda perintahkan untuk follow, jika masih ada error-error, dismiss aja terlebih dulu selanjutnya langsung saja recruit lagi.. works by weibz

Selesai Cara mengatasi mising companion pada Fall OutNew Vegas

Friday, December 18, 2015

Europa Universalis IV ( 1 DVD )

Europa Universalis IV is an upcoming grand strategy computer game developed by Paradox Development Studio and published by Paradox Interactive. As of June 2013 its scheduled release date is 13 August 2013.
The game is set in the period of 11 November 1444 to 1 January 1821.




Developer : Paradox Development Studio | Publisher : Paradox Interactive | Platform : Microsoft Windows, OS X, Linux | Release date : 13 August 2013 | Genre : Grand strategy

Penerbit game Paradox Interactive mengumumkan kehadiran game PC terbaru, Europa Universalis IV. Permainan strategi perang ini akan meluncur pada 13 Agustus 2013.
Dilansir Softpedia, Rabu (5/6/2013), game yang dikembangkan Paradox Development Studio ini tidak hanya dapat dimainkan di platform Windows, tetapi juga Linux serta Mac OS X. Game akan dihadirkan dengan berbagai mode permainan, termasuk singleplayer.

Mode singleplayer memungkinkan pemain memilih sebuah negara dan menjalankan sejarah negara tersebut. Europa Universalis IV juga menawarkan permaina multiplayer, yang didukung oleh Steamworks. 
Fitur multiplayer ini memungkinkan pemain bermain hingga 32 orang, yang saling bersaing untuk bisa memenangkan pertempuran. Game strategi perang ini mengandalkan mesin game Clausewitz 2.5 Engine.

Anda dapat menemukan pertempuran di abad ke-18. Pemain dapat bertempur untuk menguasai wilayah lawan. 
Europa Universalis IV akan tersedia secara pre-order dengan banderol USD39,99. Untuk versi Extreme Edition, game ini akan dijual dengan tambahan harga USD10 dari versi normalnya.


Baca Juga :

System Requirements Europa Universalis IV


Recommended System requirements:
Operating system: XP/Vista/Windows 7/Windows 8
Processor: Intel® Pentium® IV 2.4 GHz or AMD 3500+
Memory: 2 GB RAM
Hard disk space: 2 GB HD Space
Graphics: NVIDIA® GeForce 8800 or ATI Radeon® X1900, 1024mb video memory required.
Sound Card: Direct X-compatible soundcard
DirectX®: 9.0c
Controller support: 3-button mouse, keyboard and speakers
Special multiplayer requirements: Internet Connection or LAN for multiplayer
Multiplayer: Up to 32 other players in multiplayer mode


Minimum System requirements:
Operating system: XP/Vista/Windows 7/Windows 8
Processor: Intel® Pentium® IV 2.4 GHz eller AMD 3500+
Memory: 2 GB RAM
Hard disk space: 2 GB HD Space
Video: NVIDIA® GeForce 8800 or ATI Radeon® X1900, 512mb video memory required.
Sound: Direct X- compatible soundcard 
DirectX®: 9.0c
Controller support: 3-button mouse, keyboard and speakers
Special multiplayer requirements: Internet Connection or LAN for multiplayer
Multiplayer: Up to 32 other players in multiplayer mode


Feature Europa Universalis IV


Take your own decisions: Nation building is flexible: decide your own form of government, the structure of your society, trade politics and more. The possibilities are endless.
Use your Monarch Power: Experience the new system of monarch power where your spread of choices is influence by the caliber of the man you have at the top. Do you have a warrior King? Then it is time to make war.
Experience history coming to life: The great people and personalities of the past are on hand to support you. Thousands of historical events guide you, with unique different flavor depending on the country you play. Have more than a thousand historical leaders and over 4000 historical Monarchs at your disposal.
The world is now your playground: Players can enjoy over 300 years of gameplay in a lush topographic map in full 3D. Lead any one of more than 250 countries that originally existed during the game’s extensive time span.
Experience the all new trade system: The trade system adds a new dimension to the great trade empires of the period. Seize control of key ports to expand your trade, support it with your powerful fleet and the wealth of the world will flow to you.
Bring out your diplomatic skills: Deeper diplomatic gameplay, with coalitions, threats, fleet basing rights and detailed support for rebels. Introducing unilateral opinions, a country may dislike you, but you can be neutral towards them.
Engage in Multiplayer: Battle against your friends or try co-operative multiplayer mode that allows several players to work together to control a single nation for up to 32 players. Featuring hotjoin, improved chat, new matchmaking server andsupport for a standalone server.
Create your own history & customize your game: Europa Universalis IV gives you the chance to customize and mod practically anything your heart may desire. 

Thursday, December 17, 2015

Cara mengatasi problem error CnC Red Alert 2 + Yuri's Revenge pada windows Vista

okegamers2 - Cara mengatasi problem error CnC Red Alert 2 + Yuri's Revenge pada windows Vista - Bagi anda yang sudah terlanjur untuk menginstal CNC Red Alert 2 di windows Vista anda tidak perlu menginstal ulang windows, anda bisa lakukan langkah berikut ini dan mencobanya terlebih dahulu, yang dimungkinkan bisa teratasi masalah error pada game yang dikarenakan berbeda versi windowsnya.

Cara mengatasi problem error CnC Red Alert 2 + Yuri's Revenge pada windows Vista
baca juga :



Cara mengatasi problem error CnC Red Alert 2 + Yuri's Revenge dari Forum luar :

Step 1: Find the RA2.exe/RA2MD.exe in the games' folders.

Step 2: Right click on either one, and select properties. Navigate to the security tab, and give "Users" full permission by clicking edit and then clicking the full control box under allow.

Step 3: Click the compatability tab, and click the box by "Run this program as an administrator" under the "Privelege Level" area.

Step 4: Run the game and enjoy! I hope this has helped you out somehow.

Cara mengatasi problem error CnC Red Alert 2 + Yuri's Revenge lainnya

Click kanan > property pada :
- Ra2.exe
- game.exe
- mph.exe
- mphmd.exe
- RA2MD.exe
- YURI.exe
pokok nya yang executable.

* terapkan cara ini :



* lalu
---------
double click (open) game.exe -> select allow
double click (open) gamemd.exe -> select allow
double click (open) mph.exe -> select allow
double click (open) mphmd.exe -> select allow

Cara mengatasi problem error CnC Red Alert 2 + Yuri's Revenge yang lebih simple

matikan aja UAC nya yang anda bisa temukan di control panel.
Control Panel > User Accounts > User Accounts > Turn User Account Control On or Off

Wednesday, December 16, 2015

Microsoft Still Not Guaranteeing Fable Legends Will Launch This Year

Lionhead's free-to-play Xbox One and PC game Fable Legendswas at one time scheduled to launch this fall as part of Microsoft's "greatest games lineup in Xbox history." But that didn't really happen.
The game is available now through a limited closed beta that users must agree to a non-disclosure agreement to play, but when will everyone get to play the full game?
That's the question Game Informer put to Microsoft today. The company said more details will be shared in the "coming weeks" though it would not commit to launching the full game before the end of the year.
"As a service-based title in closed beta, we're always working to make sure that when we open Fable Legends to everyone, that it's a great gameplay experience," a Microsoft representative said. "We are continuing to expand our closed beta and will have more details to share in the coming weeks."
This matches up with what Microsoft marketing executive Aaron Greenberg told GameSpot in October. At the time, he explained that Fable Legends will remain in closed beta for the foreseeable future.
"We'll move those titles into full, open beta when they're ready," Greenberg said. "But we don't want to rush that until they're ready. So, at this point, we're staying in closed beta and we'll share more news when we're ready to. But it's been nice to see the initial reaction from fans that have been playing and a lot of demand from more people who want to get in and experience those games."
Whenever it's released, Lionhead has high hopes for Fable Legends. The developer thinks the game will enjoy up to a 10-year lifespan, staying interesting and relevant through lots and lots of DLC.

Overclocking could be coming to locked Skylake CPUs soon


Recently, extreme overclockers have begun figuring out how to increase the base clock on locked Intel Skylake processors. Dhenzjhen was the first to do it using a modified motherboard when he took a Core i3-6320's base clock up to 127 MHz from 100 MHz, and now elmor has taken a Core i3-6300 up to 152.8 MHz.
For some background, a CPU's frequency is measured by its base clock (BCLK) and a multiplier. To overclock, you either want to increase the base clock (which usually starts at 100 MHz) or the multiplier. Usually, you need a CPU with the "K" signifier to do this, because "non-K" processors have limitations built into the hardware. Getting around these hardware locks on non-K CPUs is a big deal. Increasing the BCLK by a handful of MHz may not seem like much, but when it gets multiplied it results in a much higher overall CPU frequency.
Dhenzjhen's BCLK overclock took an i3-6320 from its stock 3.9GHz speed all the way up to 4.9GHz, but it required a specific motherboard and some hackery. According to AnandTech, a simple BIOS update could see the feature being added to other motherboards soon. ASRock says that it can adjust the base clock of a Pentium G4400 by 20 percent, a Core i3-6300T by 20 percent, and an i5-6600 by over 30 percent. The company will be rolling out BIOS updates over the next week "after internal validation has been carried out."
The extreme overclockers were using the likes of liquid nitrogen as cooling solutions, but ASRock says that its results were performed with air cooling.
In previous generations of Intel architecture, overclocking the processor's base clock too much led to issues elsewhere in the system. However with Skylake, the base frequency only affects the CPU, integrated graphics and DRAM. So unlocking the ability to boost the BCLK means that we'll be able to see much higher CPU frequencies, although getting up to the 5.8 GHz that elmor achieved on the i3-6300 might be a challenge for the everyday user.
Still, this could be a game-changer for budget PC builds—if you can add a whole gigahertz of clock speed to an i3 processor, things are going to get very interesting.
http://www.pcgamer.com/overclocking-could-be-coming-to-locked-skylake-cpus-soon/?utm_content=buffer68dc8&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_pcgfb

Tuesday, December 15, 2015

Cara bermain Plants VS Zombie 2 [Emulator Android - Bluestack]

okegamers2 - Cara bermain Plants VS Zombie 2 [Emulator Android - Bluestack] - Dikarenakan Plants vs Zombie 2 belm release untk versi pak tani di komputer atau PC kecuali ntuk yang memebeli game originalnya sudah tersedia, nah untuk yang suka gratisan tenang saja, anda bisa memainkannya dalam versi android dengan menggunakan bluestack.Berikut tutorial dari abdiasMTC

tanpa basa-basi langsung saja, ke langkah -langkah berikut ini
langsung saja download pvz2 disini
File apk pvz2 download disini
File obb download disini ( karena filenya rusak cari di google banyak hehe )
Bluestack download disini
File Expert download disini

Sudah di test
spek i5,gt540,4gb ram,os win7-64bit

Agak nge-lag, tidak tau pada saat di cek :
- load processor cma max 60%(turun naik)
- load memory yah standar
- vga kerjanya tidak panas max 70c, tidak seperti bermain game berat

[#] Instal Seperti biasa bluestack di pc
[#] Instal APK plants vs zombie 2(jangan di jalankan dulu game nya)
[#] Copy folder "com.ea.game.pvz2_row" dari com.ea.game.pvz2_row.rar ke my dokumen
[#] Instal File expert seperti biasa

proses copy folder



Baca juga :
Cara menaikan level 100 pada One piece Wariors 3
Cara instal the sims 4 dengan mudah
Proses copy selesai tinggal jalankan game, thanks

Cheat Unlimited Sun with cheat engine lanjut nanti saya tampilkan di blog

edited : relink bluestack

Cara mengatasi Fix Origin is currently not running di The sims 4

Berikut yang saya dapat pertanyaan dari forum luar tentang Cara mengatasi Fix Origin is currently not running

Earlier, Sims 4 used to work perfectly for me without Origin. At some point, I re installed the game and applied the ultimate fix. When running it, it gives an "unable to start" error about Origin not open (error code: d3382ced:984c6a38:00000000). I blocked Sims 4 in the firewall, uninstalled all anti-virus programs on my pc, reinstalled it, redownloaded the files, redownloaded the ultimate fix and reapplied it, I even tried the Reloaded version but it also gave the same error. I uninstalled and installed the programs in the redist directory, I tried changing the directory (to the Electronic Arts folder in Program Files (x86)) I reinstalled Origin, tried without it open, even tried with it uninstalled. I tried disabling my firewall, tried without internet, but all failed.
I would appreciate if anyone would help me on this. Thanks for listening.

Cara mengatasi Fix Origin is currently not running
Baca Juga :
Cara Unlock SLI MODE di Fallout 4
Cara mengatasi blank hitam atau crash pada Fallout 4 dan bahasa rusia

Cara mengatasi Fix Origin is currently not running


 searching" dapat di web skidrow dapat nih gan. Konon banyak orang bilang bisa.

https://mega.nz/#!k4wSAByB!eglZAtRDX18Ss42OJKVFNb1gcHniz6PqZa7iXxyaCkk

Extract & Jalankan di Direktori The Sims 4 Bukan di folder Game\Bin

Cara mengganti bahasa china pada The Sims 4

Bagi anda yang memakai crack dari 3dm mungkin anda mengalami perubahan bahasa pada instal the sims 4.Berikut cara mengatasinya :

By Fix Bahasa China

Buka Regedit
Navigasikan ke HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Maxis\The Sims 4
Dibagian Locale ganti ke en_US
Dibagian GDFBinary ganti akhiran zw_CH ke en_US
Done

Monday, December 14, 2015

Cara mengatasi error not responding pada The Sims 4

okegamers2 - Cara mengatsi error not responding pada The Sims 4 - Semua cara instal the sims 4 mungkin sudah anda mencoba dari beberapa step yang ada di blog dan google, berikut mngkin cara-cara yang sdah dilakukan :
1. Delete, uninstall origin di users, my document, regedit
2. Mengikuti langkah instal biasa
3. Anti Virus sudah mati, windows defender mati, crack copy aman tidak termakan anti virus
4. Rename Folder, sudah di ganti tempat mulai dari folder Origin Games, sampai dalam Program Files x86

Setelah semua diatas tidak bisa mungkin, disini kebanyakan mlai frustasi dan menyerah begitu saja. hehehe, padahal sebentar lagi akan mencapai keberhasilan.

Cara mengatsi error not responding pada The Sims 4

Baca Juga :
Cara setting GTA V agar tidak patah dan Crash pada GTA 5
Cara mengatasi error msvcr100.dll is mising pada Game PC
Mempertajam grafik Assasin Creed Syndicate dengan SweetFX

Berikut caranya dan tips, pertanyaannya adalah apakah anda memakai update 1.10 nya lengkap beserta expansion packnya tidak? jika anda hanya install base game sims 4 nya saja jadinya ya not responding gitu seperti gamabar diatas, jikan anda hanya mau main base game nya saja, gunakan crack yang ada di dalam DVD atau downloadtannya lalu copy paste kracknya. Sekian Cara mengatsi error not responding pada The Sims 4

From konvenience

Sunday, December 13, 2015

[Comming] Dragon's Dogma: Dark Arisen | January 2016

Comming Dragon's Dogma: Dark Arisen | January 2016

[Comming] Dragon's Dogma: Dark Arisen | January 2016


Set in a huge open world, Dragon’s Dogma: Dark Arisen presents a rewarding action combat experience. Players embark on an epic adventure in a rich, living world with three AI companions, known as Pawns. These partners fight independently, demonstrating prowess and ability that they have developed based on traits learned from each player. PC users can share these Pawns online and reap rewards of treasure, tips and strategy hints for taking down the terrifying enemies. Pawns can also be borrowed when specific skills are needed to complete various challenging quests.

Features
Dynamic combat experience – Cut off the four heads of a Hydra, climb atop griffins and fight airborne, or defeat dragons and other creatures by finding out their weaknesses.
Tons of content – Includes everything from the original game, plus the sequel. Features the highly praised combat experience and rich customization, plus a huge underground realm to explore with terrifying monsters.
Customization options galore – Nine different vocations for players to choose from with a variety of skill options for each, armor that can be upgraded and enhanced, plus Pawn companions that can be trained to fit your desired combat style.
Stunning visuals – Beautiful high res graphics with increased fidelity.
Full Steam platform support – Including Steam Achievements and the ability to play using both Xbox 360 and Xbox One controllers, plus the traditional keyboard and mouse control scheme.

Title : Dragon's Dogma: Dark Arisen | Developer :Capcom | Publisher : Capcom
Genre : Action RPG | Platform : PC, PS3, XBox360 | PC Release Date : January 2016

readmore :

News Comming Dragon's Dogma: Dark Arisen | January 2016



[Comming] Dragon's Dogma: Dark Arisen | January 2016

[Comming] Dragon's Dogma: Dark Arisen | January 2016

[Comming] Dragon's Dogma: Dark Arisen | January 2016

[Comming] Dragon's Dogma: Dark Arisen | January 2016


Well met, Arisens! Here, have some awesome news:

As of January 2016, the epic fantasy action-RPG Dragon’s Dogma: Dark Arisen will be available on Windows PC for $29.99 / € 29.99 / £ 23.99, with full Steam platform support. Huzzah!

In case you missed it on console, Dragon’s Dogma: Dark Arisen is an awesome, inspired, sprawling fantasy game set in an open world, where players create their own unique character and supporting, AI-controlled characters known as Pawns, which can be “rented” and shared online by other players. Battle giant mythical beasts, master a variety of distinct vocations, and explore atmospheric dungeons to uncover endless items and loot.

The PC version will feature stunningly high-res graphics and improved fidelity, as well as support for both the Xbox 360 and Xbox One controllers, as well as a traditional keyboard and mouse control scheme.



From : Capcom

Football Manager 2016 ( 1 DVD )

Manager on the Touchline

Get closer to the action than ever before with your own customisable character to bark out instructions and join the celebrations from the touchline.

New Game Mode – Fantasy Draft

Create your dream team and take on your mates in ‘Fantasy Draft’ mode. Starting with a fixed budget, each manager builds a squad from scratch, competing with other managers to sign the best talent before going head-to-head against one another in a mini-league.

New Game Mode - Create-A-Club

For the first time, Football Manager 2016 allows fans to add their own custom-built club to any league they choose, through the single player ‘Create-a-club’ mode. Create-A-Club allows you to name the club, add yourself and friends to the line-up, edit the squad to your heart’s content and even choose the colours.

Prozone Match Analysis

Sports Interactive’s partnership with the leading sports statistics provider, Prozone, has seen a wide reaching revamp of the in-game match analysis tool, adding lots of useful functionality whilst also making it a lot more prominent and easier to use.

Football Manager 2016 ( 1 DVD )

readmore :

System Requirements (Minimum) Football Manager 2016


Windows
OS: Windows Vista, 7, 8, 10
Processor: Intel Pentium 4 Intel Core AMD Athlon 2.2GHz+
Memory: 2 GB RAM
Graphics: NVidia GeForce FX 5900 Ultra ATI Radeon 9800 Pro Intel GMA X3100 256MB VRAM
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 3 GB available space
Additional Notes: Earlier cards may only display 2D Match Viewer Mode and are not supported. Earlier cards may require the DirectX 9.0 SDK is installed to run the game. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported.

Mac OS X
OS: Mac OS X 10.7, 10.8, 10.9, 10.10
Processor: Intel Core 1.8GHz+
Memory: 2 GB RAM
Graphics: NVidia GeForce 7300 GT ATI Radeon X1600 Pro Intel GMA X3100 256MB VRAM OpenGL 2.0 compliant
Hard Drive: 3 GB available space
Additional Notes: Earlier cards may only display 2D Match Viewer Mode and are not supported. Earlier cards may require the DirectX 9.0 SDK is installed to run the game. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported.

SteamOS + Linux
OS: Ubuntu 12.04 LTS Linux
Processor: Intel Pentium 4 Intel Core AMD Athlon 1.8GHz+
Memory: 2 GB RAM
Graphics: NVidia GeForce 7300 GT AMD Radeon HD 2400 Pro Intel HD 3000/4000 256MB VRAM OpenGL 2.0 compliant
Hard Drive: 3 GB available space
Additional Notes: Earlier cards may only display 2D Match Viewer Mode and are not supported. Earlier cards may require the DirectX 9.0 SDK is installed to run the game. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported.


Saturday, December 12, 2015

Cara setting optimal VGA pada game Footbal Manager 2016

okegamers2 - Cara setting optimal VGA pada game Footbal Manager 2016 - Agar para gamers yang menyukai game PC Footbal Manager 2016 bisa dapat bermain dengan lancar berikut ini cara setting VGA yang diluncurkan oleh website dari Football Manager 2016 resmi, yang menyarankan settingan VGA berikut ini  Cara setting optimal VGA pada game Footbal Manager 2016 :

Cara setting optimal VGA pada game Footbal Manager 2016

Baca Juga :

Cara bermain Multiplayer MOD Game PC Sleeping Dogs

How to configure my laptop to run Football Manager with optimal settings

If you are running the game on a laptop, we suggest running your laptop via the mains so it isn't defaulted into a power saving mode.

- Go to your ‘Control Panel’

- Select 'Power Options'

- Select 'Maximum performance' or 'High performance’ (If neither of these options are available click ‘Show additional plans’ to find this option)

Nvidia Graphic Cards

If your laptop has an Nvidia card, it will most likely also have a secondary Intel card which normally runs in power saving mode. Occasionally the game can incorrectly default to this mode, so please follow the steps below to check and confirm that it’s running your dedicated graphics card.

- Right-click on your desktop and there should be a Nvidia Control Panel.

- Under ‘3D settings’ and ‘program settings’ add ‘fm.exe’ (this can be found found in C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Football Manager 2016 or where you have installed Steam and FM)

- We suggest running with the more powerful Nvidia card over the integrated Intel card

- If you are having issues with this card and the game doesn’t launch or have issues, as a test it’d be worth choosing the "Integrated graphics" as main graphic processor to see if the same issues occur

AMD/ATI Graphics Cards

For AMD/ATI cards, because there is a large variation in versions of the AMD/ATI Radeon Catalyst Control Center for adjusting the settings for these cards bear in mind the process may not be exactly as listed below. Saying that, by following the instructions you should be able to find similar options to those described here:

- For AMD/ATI Radeon cards, go to Graphics > PowerPlay - Set Plugged In and Battery to Maximum Performance.

- Click Apply.

- If the option is available to your graphics card, go to Graphics > 3D and move the slider across to Performance so it is set for Optimal Performance. - Click Apply.

- If your Catalyst Control Center has the Switchable Graphics tab go there and browse to locate fm.exe and set it for High Performance. Click Apply.

- Do the same for Steam this can be found found in C:\Program Files\(x86)\Steam\steamapps\common\Football Manager 2016 or where you have installed Steam and FM)

If you have any further issues, please contact help@sega.co.uk


How to Find my system Dxdiag

- For Vista/Window7:

- Go to your Start Menu in the bottom left hand corner

- On the bottom left there should be start search area.

- Type in dxdiag then press Enter.

- The Dxdiag window should open. You may be prompted to allow dxdiag to check online for digital signatures, for which please click ‘Yes’

- On the bottom portion of the dxdiag window there should be a button that says ‘Save All Information’ - Click this and save the file as a txt document.

- For Windows 8/Windows 10

- Go to your Start Menu in the bottom left hand corner

- Type Dxdiag and press Enter on your keyboard

- The Dxdiag window should open. You may be prompted to allow dxdiag to check online for digital signatures, for which please click ‘Yes’

- On the bottom portion of the dxdiag window there should be a button that says ‘Save All Information’

- Click this and save the file as a txt document.

Normally we will ask you to just open up the file and copy and paste the information from the text file directly onto the forum. There is no sensitive information contained within here, just information that can help us deduce whether there's a potential issue with your system which could be affecting your game.

https://support.sega.co.uk/hc/en-gb/articles/205510322-How-to-PC-

HELLDIVERS™

Title: HELLDIVERS™ | Developers: Arrowhead Game Studios | Publishers: Sony Computer Entertainment
PlayStation Mobile Inc. (PC) | Genre: Shoot 'em up | Platform(s): PS4, PS3, PSVita, Microsoft Windows | Release Date: December 7, 2015 | Modes: Single-player video game, Multiplayer video game


Baca juga :

Cara mengatasi error 0xc00007b
Cara mengatasi Game tidak jalan dan runtime,error, initialize error .dll pada setiap Game yang Di instal ulang
Langkah-langkah Instalasi The Sims 4 versi Pak Tani

About HELLDIVERS™


HELLDIVERS™ is a hardcore, cooperative, twin stick shooter from the creators of Magicka. As part of the elite unit called the HELLDIVERS, players must work together to protect SUPER EARTH and defeat the enemies of mankind in an intense intergalactic war.


Helldivers is a top-down shooter game developed by Arrowhead Game Studios. The game was released for the PlayStation 3, PlayStation 4 and PlayStation Vita with cross-play, on March 3, 2015 in North America and on March 4, 2015 in Europe, respectively.[4] A version for Microsoft Windows was also announced and released via Steam on December 7, 2015. It features couch or online co-op, or a combination of both, for up to four players. Helldivers takes inspiration from military science fiction such as Aliens and Starship Troopers. While solo play is possible, the intent is for two to four players to cooperate on missions to enemy-controlled planets. Almost every weapon or tool accessible to players can hurt their teammates, making discipline and coordination paramount.

System Requirements HELLDIVERS™

System Requirements HELLDIVERS™

System Requirements HELLDIVERS™

System Requirements HELLDIVERS™

System Requirements HELLDIVERS™

System Requirements HELLDIVERS™

System Requirements HELLDIVERS™

MINIMUM:
OS: Windows Vista / Windows 7
Processor: 2.4GHz Dual Core
Memory: 4 GB RAM
Graphics: 512 MB NVIDIA GeForce 9800 / ATI Radeon HD 2600 XT
DirectX: Version 10
Storage: 7 GB available space

RECOMMENDED:
OS: Windows Vista / Windows 7
Processor: 2.4GHz Dual Core
Memory: 4 GB RAM
Graphics: 1 GB NVIDIA 460 / AMD Radeon 5870
DirectX: Version 10
Network: Broadband Internet connection
Storage: 7 GB available space


Friday, December 11, 2015

Cara bermain Multiplayer CO-OP dan bonus skin Borderlands 2

okegamers2Cara bermain Multiplayer CO-OP dan bonus skin Borderlands 2 - Bagi anda yang sudah bosan dengan memainkan game Borderlands 2, tidak ada salahnya anda mencoba bermain dengan multiplayer dengan lawan atau kawan anda. Dan tentunya game ini meskipun merupakan game pak tani atau baj*kan anda bisa mensiasatinya dengan menggunakan server tunggle. Berikut tutorial Cara bermain Multiplayer CO-OP dan bonus skin Borderlands 2

Cara bermain Multiplayer CO-OP Borderlands 2

Cara bermain Multiplayer CO-OP dan bonus skin Borderlands 2

Baca juga :
Cara mengatasi Game tidak jalan dan runtime,error, initialize error .dll pada setiap Game yang Di instal ulang
Langkah-langkah Instalasi The Sims 4 versi Pak Tani

Cara mengatasi Disk Space Error pada Call Of Duty Advanced Warfare



Download Tunngle di www.tunngle.net

Jangan lupa sebelumnya anda daftar terlebih dahulu di www.tunngle.net
Selanjutnya,

1. Pertama Download atau beli DVD nya and Install Borderlands.2-SKIDROW
2. Gunakan crack Fix included (Read SKIDROW.nfo)
3. Start Tunngle and join a Borderlands 2 Network
4. Start the Game dengan lewat Administator ( Klik kanan pada .exe nya )
5. Pada Menu, Pilih your class dan anda menju "Network Options" and set to "LAN"
6. Join or Host any Match

- As Join : Click on "Find Games"
- As Host : Click on "New Game" or "Continue Game"
thx to cLoRD

Cara mendapatkan bonus skin Borderlands 2:

1. Download file save an Borderlands 1 (cari di google banyak)
2. Copy ke folder My Documents/My Games/Borderlands/SaveData.. Jika tidak ada foldernya, buat sendiri saja
3. Jalankan Borderlands 2, lalu cari di bagian EXTRA, selanjutnya klik PLAYER LOYALTY REWARDS
4. Jika sukses, pasti ada tulisan..
5. Mainkan char anda,,selanjutnya buka inventory..cari skin baru nya..lalu ubah lewat skin changer dalam game..
6. Nikmati skin keren..haha

Thursday, December 10, 2015

Lightning Returns - Final Fantasy XIII | ( 6 DVD )

Story Lightning Returns - Final Fantasy XIII

Five hundred years have passed since the events of Final Fantasy XIII-2. Now, Gran Pulse is sinking into the sea and all that remains is called Nova Chrysalia. There are only thirteen days until the end and life is frozen in stasis – there is no birth, no natural death, and the forces of chaos are encroaching.

Lightning Returns - Final Fantasy XIII


The god Bhunivelze has charged Lightning with saving the souls of humanity by delivering them to the new world. Lightning finds herself thrust into the role of a savior, but time itself is her adversary, and the friends who once fought alongside her have scattered across the four continents that comprise Nova Chrysalia. Snow has become the viceroy of the hedonistic city of Yusnaan, Fang and Vanille have been freed from their crystal prison and now pursue their own objectives, while Hope, restored to his youthful form, guides Lightning from within the Ark, the core of New Cocoon.

As humanity's savior, Lightning will face her greatest challenge yet, and the drama that unfolds will seal her fate once and for all.

Lightning Returns - Final Fantasy XIII

Baca Juga
Cara mengatasi Lag pada PES 2016 Part II
Cara Setting VGA Nvidia untuk mengatasi Lag pada PES 2016

Game Feature Lightning Returns - Final Fantasy XIII


Create Your Own Lightning : Disini player diberikan kebebasan untuk melakukan costumize terhadap Lightning dengan banyak pilihan tersedia. seperti outfit, Senjata, Perisai, dan aksesoris lainnya. gabungan aksesoris ini nantinya dinamakan Schemata.

Army Of One : Disini Lightning menjadi satu-satunya playable character. tidak ada lagi yang namanya party atau paradigm

A Constantly Moving World: Dunia Nova Chryshalia akan terus berputar waktu nya. sehingga akan menghasilkan pergantian siang dan malam di dalam game. selain itu ada juga misi yang muncul di hari dan waktu tertentu

All New Battle System: Battle system yang baru akan membuat player lebih leluasa dalam mengendalikan Lightning. kini battle dilakukan secara realtime player bergerak bebas didalam battle selain itu juga player dapat menghindar dan melakukan block serangan

Eradia: Item ini dapat dikumpulkan selama perjalanan. Eradia sendiri memiliki fungsi seperti dapat menambah remaining days sampai dengan 14 hari dan juga dapat digunakan untuk upgrade lightning

The Ark: Ark merupakan HQ Lightning dalam petualangan kali ini. Jika waktu di game sudah menunjukkan pukul 06 am. maka Lightning akan disummon otomatis kembali ke Ark. Lightning akan mendapatkan hadiah dari Hope tiap kali kembali ke Ark. seperti Garb, X-Potion, Phoenix Dawn. selain itu Lightning akan merecover status seperti HP, dan EP

Energy Points: Ability EP dapat digunakan di dalam dan diluar battle. Skill ini udah termasuk Overclock, Army of one, Escape, Choronostasis, Curaga, Arise, Teleport dan Decoy. di Easy mode player tidak akan diberikan hukuman jila menggunakan Escape.

Difficulty Modes: HARD mode tersedia setelah menyelesaikan main story. di rekomendasikan mulai dari easy mode untuk pemula. dan normal mode untuk experienced player.

Combat: Dengan menghilangkan beberapa anggota tubuh. musuh bisa menjadi lebih lemah dan juga punya kesempatan untuk menjatuhkan rare item. Musuh bisa dibuat KO lebih cepat dengan memanfaatkan kelemahan masing-masing musuh. Saat musuh diserang dengan sneak attack maka musuh akan memuali battle dengan HP yang lebih sedikit


Cara cheat The Sims 4

Okegamers2 - Cara cheat The Sims 4 - Berikut tulisan dari renata yang memeberikan beberapa cheats untuk the sims 4, terserah abgi anda mau digunakan atau tidak. Biasanya cheat ini digunakan bagi anda yang ingin mendapatkan atau menikann level secara instan dalam game the sims 4. Beberapa Cara cheat The Sims 4 berdasarkan kegunaanya dan Tutorial cara memakainya

Jadi, untuk mengetikkan berbagai macam cheat dalam The Sims 4, pertama-tama kalian harus menekan tombol Ctrl+Shift+C pada keyboard. Kemudian akan muncul kotak dialog pada bagian atas layar, dan disitu kita bisa mengetikkan cheat yang kita inginkan.



Readmore :
Langkah-langkah Instalasi The Sims 4 versi Pak Tani
Cara mengatasi Game tidak jalan dan runtime,error, initialize error .dll pada setiap Game yang Di instal ulang
Cara mengatasi "unable start Origin is Currently Running" pada The Sims 4

WARNING
Terkadang cheat yang ingin kita gunakan membutuhkan cheat testingcheats true agar bisa berfungsi, maka sebaiknya gunakan dulu cheat ini sebelum mengetikkan cheat-cheat lainnya. Tapi sampai sekarang, cheat ini selalu tidak aktif sendiri ketika kita berpindah lot. Entah ini memang disengaja pihak EA atau bug, jadi kita harus selalu mengetikkan cheat testingcheats true ketika kita berada di lot yang berbeda dari sebelumnya. JADI, tolong gunakan selalu cheat ini, dibutuhkan atau tidak oleh cheat-cheat yang kalian butuhkan.

SHIFT+KLIK
cas.fulledit mode: kita harus mengetikkan kode ini agar leluasa mengedit bagian tubuh sims yang tidak bisa diedit dalam mode normal
Shift+klik tanah: teleport
Shift+klik meja/objek plumbing: membuat kotor atau bersih (make clean atau make dirty), dan juga bisa meresetnya.
Shift+klik sims: modifi in cas, reset sims dan mengatur need sims
resetsim (sims first name) (sims lastname): cara lain untuk mereset sims

UANG
kaching atau rosebud: memberikan uang $1000 simoleons
motherlode: memberikan uang $50000 simoleons
FreeRealEstate [on|off]: agar bisa membeli rumah dengan biaya $0 alias gratis
households.autopay_bills: otomatis membayar tagihan
households.force_bills_due: mencegah tagihan datang
sims.modify_funds +[enter amount] menambah jumlah uang dengan jumlah yang terserah kita
stats.fill_commodities_household: cara lain untuk memenuhi needs di dalam satu household
Money [number]:merubah jumlah uang pada household

BUILD MODE & SHORCUT 
bb.moveobjects: dapat memindahkan/menumpuk objek yang tak mungkin dipindah
bb.enablefreebuild: membangun bangunan yang tidak bisa diedit, seperti Hospital, Police Station, ddan Science lab.
bb.showhiddenobjects: memunculkan objek yang disembunyikan dari build/buy objek.
bb.ignoregameplayunlocksentitlement: membuka kunci pada objek yang tidak bisa dibuka sebelum mendapatkan kenaikan pangkat karir tertentu.
Shift+[: memperbesar objek
Shift+]: memperkecil objek
T: mengubah posisi kamera dari atas rumah
Ctrl Z: Undo
Ctrl Y: Redo
B: membuat tembok
A-S-W-D: nafigasi kiri-bawah-atas-kanan
E: Eyedrop/clone objek
R: Design tool/ merubah warna pada objek yang sudah diletakkan dalam rumah
Y: merubah/merotate keseluruhan rumah (sekaligus tumbuhan dan pagernya)
U: merubah/merotate bangunan rumah (tanpa tumbuhan dan pagar)
G: menampilkan/menyembunyikan garis kotak-kotak samar yang untuk membantu peletakan objek di lantai
K: Sledgehammer/menghapus objek
L: mengganti siang malam pagi sore

RELATIONSHIP & NPC
modifyrelationship PlayedSimFirstName PlayedSimLastName TargetFirstName TargetLastName [-100 to 100] Friendship_Main: mengedit banyak/kurangnya relationship bar yang berwarna hijau/pertemanan.
modifyrelationship PlayedSimFirstName PlayedSimLastName TargetFirstName TargetLastName [-100 to 100] Romance_Main: mengedit banyak/kurangnya relationship bar yang berwarna merah muda/percintaan
relationships.create_friends_for_sim: memunculkan sims yang relationship pertemanannya sudah 50% dengan simsmu
relationship.introduce_sim_to_all_others: membuat hubungan "Acquaintances"dengan semua sims
soak.create_soak_maid_situation: memanggil pembantu
soak.create_soak_handyman_situation: memanggil tukang membetulkan benda ektronik/plumbing
soak.create_soak_party_situation: memanggil para NPC dan juga neighboor agar situasi rumah menjadi seperti diadakan pesta
sims.spawnsimple[number of Sims]: memunculkan beberapa sims
ui.dialog.auto_respond: membuat dialog auto respon
sims.add_buff Pregnancy_InLabor: membuat hantu/sims hamil
debug.pregnancy_force_female: agar bisa hamil/melahirkan bayi

Wednesday, December 9, 2015

[Coming soon ]Outlast 2 | Red Barrels | Fall 2016


Developer 
Red Barrels Games
Publisher
Red Barrels Games
Designer
Philippe Morin and David Chateauneuf
Release
Fall 2016
Genre
Survival horror
Mode
Single-player
Platform
Microsoft Windows, OS X, Linux, PlayStation 4, Xbox One
Media 
Gamepad, keyboard and mouse
Prequel 
Outlast, Outlast: Whistleblower

Outlast 2 | Red Barrels | Fall 2016



About This Game

Quote:
Outlast 2 is the sequel to the acclaimed survival horror game Outlast. Set in the same universe as the first game, but with different characters and a different setting, Outlast 2 is a twisted new journey into the depths of the human mind and its dark secrets.

No conflict is ever black and white. But once the dust has settled, the victors get to decide who was right and who was wrong. Who is good and who is evil. Human nature pushes us to extremes of violence and depravity, which we then justify by divine inspiration and a promise of paradise to come. Horror rises from desperation and blind faith. OUTLAST 2 will test your faith, pushing players to a place where going mad is the only sane thing to do

Tuesday, December 8, 2015

Berikut 4 SITUS PENYEDIA Download GAME NITENDO PC

From Cybershotz
Okegamer2.blogspot.com - 4 SITUS PENYEDIA GAME NITENDO PC
Mungkin bagi anda yang terlahir di zaman dahulu kala, pasti mempunyai beberapa kenangan terindah diwaktu masa masih kecil, terutama bagi anda yang sudah menyukai game semenjak kecil. Nah berikut merupakan daftar 4 SITUS PENYEDIA GAME NITENDO PC. Kamu ingat ketika maen game Super Mario Bross atau Battle City di Nitendo? Kangen pengen maen game kayak gitu? Dulu PG sering banget main game Nitendo itu sampai rebutan sama adek kayak Tom and Jerry. Game Nitendo dulu itu seru banget walaupun dari segi grafik kurang banget dibanding jaman sekarang, tapi kayaknya menurut PG game play-nya seruan game jaman dulu.

Buat kamu yang pengen main game Nitendo kayak Super Mario Bross, Batte City, Contra, Sonic atau Teenage Mutant Ninja Turtles. PG bakal ngasih tau cara memainkan game Nitendo di komputer kamu. Ada 4 situs penyedia game Nitendo gratis yang bisa kamu mainkan kapan aja dimana aja asalkan ada Internet.

readmore :
Cara mengatasi Error ISDone.dll pada Instal Game One Piece Warriors 3
Cara cepat One Piece Pirate Warriors 3 All Hero Level 100 Save

1# NESbox

Berikut 4 SITUS PENYEDIA Download GAME NITENDO PC
Add caption


NESbox adalah sebuah situs yang menyediakan game Nitendo gratis yang terbuat dari Adobe Flash. Jadi kamu jika ingin memainkan game Nitendo di NESbox.com, kamu harus menginstall Adobe Flash. NESbox memiliki game Nitendo lebih dari 1000 dan rom lebih dari 10000. Kamu bisa bermain single player atau multiplayer, multiplayer bisa kamu pilih jika teman kamu terhubung dengan koneksi internet. Ada juga walkthrough yang disiapkan untuk kamu agar bisa lebih mudah menyelesaikan setiap level di game tersebut.

2# 8bbit

Berikut 4 SITUS PENYEDIA Download GAME NITENDO PC



Sesuai dengan namanya, 8bbit menyediakan game dengan grafik 8bit ala game Nitendo. Disini kamu akan menukan game Nitendo lebih dari 1000 sama seperti NESbox. Namun ada satu hal yang PG tidak suka dari situs yang satu ini, kamu harus menunggu sekitar 10 detik untuk dapat bermain game. Untuk situs yang satu ini kamu memerlukan installasi Java Runtime Environment karena game yang ada di 8bbit terbuat dari Java.

3# VirtualNES

Berikut 4 SITUS PENYEDIA Download GAME NITENDO PC



VirtualNES juga salah satu situs penyedia game Nitendo gratis yang bisa kamu mainkan dengan sesuka hati. Sama seperti 8bbit, kamu perlu menginstall JRE untuk dapat bermain game Nitendo di VirtualNES. Karena VirtualNES menyediakan game Nitendo berbasiskan Java. Namun kelihatannya lebih banyak game Nitendo yang disajikan di VirtualNES, kamu dapat menemukan banyak game dengan mudah di menu list alfabet di kiri atas.

4# NESCafe Play

Berikut 4 SITUS PENYEDIA Download GAME NITENDO PC


Masih ada satu lagi penyedia game Nitendo gratis yang berbasiskan Java yang bisa kamu mainkan di komputer. Namun disini kamu bisa mendownload emulator dan memainkan game Nitendo di komputer kamu tanpa membuka browser, namun tetapi kamu masih memerlukan koneksi internet untuk memainkan game yang berada di server dari NESCafe Play. Banyak game Nitendo yang disediakan disini, meskipun tidak sebanya situs diatas.

Labels

 
Copyright © 2013 Sharing Game PC Tutorial
Share on Blogger Template Free Download. Powered byBlogger